Brilmode Verhey van Wijk - Opticien in Den Haag

Brilmode Verhey van Wijk opticiens in Den Haag

Al meer dan 20 jaar is de Weissenbruchtstraat de thuishaven van Brilmode Verhey van Wijk. Wat de winkel vanaf begin af aan al uniek en populair maakt zijn de ronde en ovale monturen die als warme broodjes over de toonbank gaan. Wij streven niet alleen naar het bieden van scherp zicht, maar vooral naar het vinden van een excentriek montuur, passend bij uw gezicht en wat u uiteindelijk zal typeren voor uw vrienden, familie en collega’s!

Brilmode Verhey van Wijk heeft een zonnebrilshop waar u kennis kunt maken met de nieuwste merken Tod's, Claudia Schiffer, Giorgio Armani, Ralph Lauren maar ook bekende merken zoals Adidas, Ray Ban, Serengeti en Persol hebben wij standaard in de rekken hangen.

Boven alles staat klantvriendelijkheid bij ons voorop, maar wat ons uitzonderlijk maakt is dat de winkel een huiselijke sfeer heeft en u zonder afspraak bij ons kunt binnenlopen voor bijvoorbeeld een oogmeting of het laten repareren van uw bril. Wij volgen de laatste ontwikkelingen, dus u vindt altijd de nieuwste collecties en leukste gadgets in het assortiment.

Brilmode Verhey van Wijk staat tevens bekend om zijn versgemalen koffie. Het is dan ook niet vreemd dat wij regelmatig klanten voor de gezelligheid op bezoek krijgen die zich onder het genot van een kopje koffie laten bijpraten over opkomende trends en veranderingen.

Tenslotte kunt u bij ons terecht als u lenzen wilt gaan dragen of als u al lensdragend bent. De contactlensspecialist helpt u met het vinden van de juiste lenssoort die u zowel scherp zicht zal bieden als optimaal draagcomfort. Daarbij helpt hij u ook in het aanleren hoe de lens in te doen, uit te halen en te verzorgen.

Overige specialisaties kunt u vinden onder het kopje ‘’Producten en diensten van Brilmode Verhey van Wijk’’.

Wij helpen u graag, wat uw wensen of oogklachten ook zijn. U bent van harte welkom!

Wij genieten landelijke bekendheid vanwege ons grote assortiment van ronde - ovale - en pantobrillen

Wij werken nauw samen met een Duitse fabrikant die enkel en alleen handgemaakte acetaat brillen maakt. Dit betekent voor u dat wij al hun modellen in alle kleuren en maten kunnen laten maken.

Bent u op zoek naar een kunststof montuur maar heeft u moeite met het vinden van de juiste neusmaat of lengte van de veren (ook wel brillenpootjes genoemd), dan bent u bij ons aan het juiste adres.
 
Wij worden regelmatig gebeld met de vraag "ik ben op zoek naar een kleine ovale bril omdat ik een hoge sterkte heb".
 
Een beter adres om te bellen is er niet; ook kleine ronde en ovale monturen, zowel in kunststof als in metaal (titanium) hebben wij vast in ons assortiment!
 
De hieronder afgebeelde kleine metalen brillen met een maat van 31mm! Waar vind je tegenwoordig nog zulke kleine brillen?
Beide kleine brillen zijn leverbaar in de kleuren: zwart - antique zilver - mat zilver - bruin
 
 
 

Wat heeft uw netvlies u te vertellen over uw gezondheid? Met de ‘’Open uw Ogen’’ gezondheidscheck kunt u in een zeer vroeg stadium nauwkeurige informatie krijgen over uw risico’s op leeftijdgerelateerde aandoeningen;

 • Hartaanval
  Een hartaanval lijkt plotseling te ontstaan, in werkelijkheid gaat er een lang en sluipend proces aan vooraf. Vaatvernauwing en veranderingen in het oog zijn een indicator voor het risico op een hartaanval. 

 • Beroerte
  Een beroerte is het gevolg van een tekort aan zuurstof in de hersenen, veroorzaakt door vaatverstoppingen. Vaatverstoppingen zijn al vroeg zichtbaar in het oog. Een beroerte heeft vaak ingrijpende gevolgen op uw leven.

 • Diabetes
  Kleine bloedingen in het oog geven een indicatie van het risico op, of aanwezigheid van diabetes. Ook als deze nog niet eerder is gediagnosticeerd.
 • Glaucoom
  Glaucoom wordt veroorzaakt door een te hoge oogdruk en resulteert pas in een later stadium tot blijvend gezichtsvelduitval. Vroegtijdige opsporing zorgt ervoor dat u dit kunt beperken tot het minimum. 
 • Ouderdoms-maculadegeneratie (AMD)
  AMD is een netvliesaandoening waardoor de gezichtssterkte sterk afneemt of uiteindelijk volledig kan blokkeren. Een netvliesfoto brengt eventuele afwijkingen van uw netvlies gedetailleerd in beeld.
Tijdens de preventieve gezondheidscheck heeft u een intakegesprek met onze consulente, waarbij aansluitend uw netvliesfoto’s worden gemaakt. Dit alles neemt enkel dertig minuten in beslag. Wilt u meer informatie over de ‘’Open uw Ogen’’ gezondheidscheck en ons complete stappenplan zien? Download onze App ‘’Brilmode’’, waar u tevens een afspraak in kunt plannen.
 

Download onze Brilmode Verhey van Wijk App

Online Brillen Passen bij Brilmode Verhey van Wijk

Neem direct contact op met Brilmode Verhey van Wijk   
VBR3UH
* = verplichte velden

Contact- en adresgegevens van Brilmode Verhey van Wijk

Brilmode Verhey van Wijk

Weissenbruchstraat 44
2596 GJ Den Haag

Contactgegevens

Telefoonnummer: 070 - 324 52 18

Whatsapp: +31657363921

Website: https://www.brilmode.com/

Contactlens- en brilvergoedingen 2018 Brilmode Verhey van Wijk

Wat vergoedt uw zorgverzekeraar bij de aankoop van uw bril of contactlenzen bij Brilmode Verhey van Wijk? Selecteer hieronder uw zorgverzekeraar.

Producten en diensten van Brilmode Verhey van Wijk

De openingstijden van Brilmode Verhey van Wijk

Openingstijden

Maandag:  Gesloten (Gesloten)
Dinsdag:  09:30 - 18:00
Woensdag:  09:30 - 18:00
Donderdag:  09:30 - 18:00
Vrijdag:  09:30 - 18:00
Zaterdag:  09:00 - 17:00
Zondag:  Gesloten

Betaalmethodes

American Express American Express
Contant Contant
Diner's Club Diner's Club
Maestro Maestro
Mastercard/Eurocard Mastercard/Eurocard
Op rekening Op rekening
Pinnen Pinnen
Visa Visa

Hier is Brilmode Verhey van Wijk gevestigd in Den Haag

Neem een kijkje binnen bij Brilmode Verhey van Wijk

Op de website van Brilmode Verhey van Wijk vind u informatie als: adres gegevens (straat, huisnummer, postcode en woonplaats).
Ook kunt u hier zien wat het telefoonnummer van Brilmode Verhey van Wijk is, namelijk 070-3245218.

Brilmode Verhey van Wijk is een optiekzaak, ook wel brillenwinkel of optiekwinkel genoemd, in Den Haag welke is gespecialiseerd in brillen, zonnebrillen, monturen en contactlenzen.
Plan je route naar Brilmode Verhey van Wijk in Den Haag door bovenaan op contact te klikken.

Iedere opticien aangesloten bij Optiek.nl staat bekend voor hun uitstekende service en klant vriendelijke personeel.