Lijkt het je leuk om je bezig te houden met bloggen, interviews? KLIK HIER

Heb je iets te melden? Discussie - Vraag en Antwoord - Ervaring delen - Nieuws of een YouTube filmpje KLIK HIER

10 redenen om geen kleurlenzen te dragen

Geschreven door gast blogger Caroline

Heb je dat ook weleens? Dan loop je op straat en zie je een donkere vrouw lopen met helderblauwe ogen? Je vraagt je dan af of het wel echt haar oogkleur is… Natuurlijk niet! Vandaar: 10 redenen om geen kleurlenzen te dragen.


1. Het is verwarrend. Men denkt dat je een albino bent, maar dat is onmogelijk gezien je haarkleur bruin is.

 

2. Je wordt constant door de politie aan je jasje getrokken voor een drugstest, zonde van je tijd!

 

3. Je huisarts wil je een spoedverwijzing geven naar de cardioloog, internist en neuroloog, omdat hij ervan overtuigd is dat je iets levensbedreigends onder de leden hebt. Je kwam eigenlijk alleen maar naar de huisarts om een wratje te laten weghalen…

 

4. Als je per ongeluk één lens verliest is dat nogal ongemakkelijk. Ineens heb je twee verschillende kleuren ogen. Men denkt meteen dat je David Bowie bent!

 

5. Wanneer je een geslaagde date hebt gehad die je vervolgens meeneemt naar huis, durf je niet je lenzen uit te doen voor het slapen. Gevolg: je krijgt in de ochtend amper je ogen open en je lijkt daardoor veranderd te zijn in een spastische patiënt die zichzelf in het gezicht slaat. Op het moment dat je de hard geworden schijfjes eindelijk uit je ogen hebt kunnen vissen merk je dat je date er allang met volle vaart tussenuit geglipt is.

 

6. Je vader heeft niet direct door dat je kleurlenzen draagt, maar bemerkt wel iets aan je. Hij begint acuut te twijfelen of jij wel echt zijn nazaat bent. Vervolgens eindigt dit in een dikke ruzie met je moeder over de klusjesman die vroeger wel erg vaak over de vloer kwam.

 

7. Op je sollicitatiegesprek maak je een geweldige indruk met je bruine lokken en blauwe ogen. Dezelfde dag krijg je nog te horen dat je bent aangenomen voor je droombaan. Nu moet je voor altijd je kleurlenzen naar werk toe dragen en eigenlijk ook privé, want stel je voor dat je een collega op straat tegen komt… Dat is dus een duur geintje geworden die kleurlenzen!

 

8. Wanneer je op een terrasje iets aan het drinken bent komen mensen op je aflopen met de vraag waarom je zo vervelend aan het staren bent naar hen en dat je daar echt mee moet kappen!

 

9. Als je aan het winkelen bent voel je regelmatig mensen aan je kleding plukken. Wanneer je hier iets van zegt schrikt men zich dood, ze dachten namelijk dat je een paspop was.

 

10. Je lijkt net een vampier en je maakt mensen hier bang mee, want ze denken elk moment in hun nek gebeten te gaan worden.

 

Blog door Caroline uit - reacties

Reageer op: 10 redenen om geen kleurlenzen te dragen