Vacaturebank voor de complete Optiekbranche

Vacature Optometrist HBO bij Ben van der Heiden Zien en Horen in THOLEN

Aantal uren: 24 - 38

 

Vacature Optometrist M/V
Voor onze winkel in Halsteren zijn we op zoek naar een gediplomeerd optometrist.

Wie zijn wij?
Ben van der Heiden zien, zorg en horen is een veelzijdig optiekbedrijf met twee vestigingen, in Tholen en Halsteren. We combineren klant- vriendelijkheid, vakkundigheid en zorg met oogmode. We zijn bezig om de oogzorg een prominentere plaats te geven binnen ons bedrijf. Daarom zijn wij op zoek naar een gediplomeerd optometrist, die de ambitie heeft om hier een rol in te spelen. Wij bieden een baan met veel uitdagingen, verantwoordelijkheden en veelzijdigheid.

Wat zijn je werkzaamheden?
Je verricht oogmetingen, contactlenscontroles en aanpassingen.
Je verricht medische oogonderzoeken en bent in staat om zelfstandig diagnoses te stellen en eventueel door te verwijzen.
Je legt contacten met huisartsen en optometristen in de ziekenhuizen in de regio. Je bent medeverantwoordelijk voor het opzetten van de oogzorg/optometrie binnen ons bedrijf. Een combinatie van een deeltijd ziekenhuis/ in-house optometrist zou ook een mogelijkheid kunnen zijn!

Wat bieden wij?
Wij bieden een afwisselende, goed betaalde baan voor 32 uur per week, met kans op fulltime. Een prettige werkomgeving met leuke collega’s en trouwe, enthousiaste klanten.

Geïnteresseerd?
Ben je geïnteresseerd in deze vacature voor optometrist. Aarzel niet en stuur een gemotiveerde brief of e-mail met cv t.a.v. Gerrit Atres.

Ben van der Heiden zien, zorg & horen
Dorpsstraat 128 | 4661 HT Halsteren
0164-682160
gerrit@benvdheiden.nl

Klik hier om te solliciteren

Wilt u een vacature plaatsen op Optiek.nl?

Ik wil een vacature plaatsen
Alleen aangesloten relaties van Optiek.nl kunnen vacature(s)plaatsen, 
 
U wilt zich aanmelden voor Optiek.nl? KLIK HIER